2013. június 24., hétfő

A MoodleMoot 2013 konferencia egyik előadása a Pearson EQUELLA szolgáltatását mutatja be. Íme egy kis előzetes az előadásból:

Az EQUELLA olyan digitalis repozitórium, amely forradalmasítja azt a módot, ahogyan az intézmények kezelik és létrehozzák az online tartalmakat. Az EQUELLA már számos egyetemen, főiskolán, iskolákban és vállalati intézményekben bizonyítja hatékonyságát szerte a világon.

Keresések optimalizálása: az EQUELLA leegyszerűsíti az intézménynél tárolt tartalmak, dokumentumok közti keresést. Nemcsak megtalálja, de osztályozza, valamint elő is hívja azokat a Moodle-ban.
A Szerzői is Digitális Jogszabályoknak megfelelően az EQUELLA biztosítja, hogy a feltöltött tartalom a szerzőtől ne származhasson el. Az EQUELLA rugalmasan kezelhető, alakítható felülettel rendelkezik, így mindenki a maga preferenciái alapján állíthatja be.
Az EQUELLA a legtöbb starndardnak megfelel – az IMS specifikációi szerint készült, és megfelel a SCORM és METS előírásainak. Könnyű a használata: gyors és egyszerű keresést biztosít, beleértve az utoljára keresett, illetve hozzáadott tartalmakat, valamint a megjelölt kedvenceket is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése